Novi Sad
19.09.2013.
13:26
Početkom sledeće godine trebalo bi da bude završen i otvoren vrtić između ulica Radničke, Stražilovske i Bulevara Cara Lazara.
  • nss

    22.09.2013 07:29
    bezobrazluk
    podseca me prica na predhodnu....nece biti liste cekanja...pa jedino na ormare da ih poredjamo...borko ilic bi mogao da procita zakon o pred.vasp. i obraz. pa da vidi normativ pri upisu a ne da svaka grupa ima 80% vise upisane dece za 80% plate onih koji ginu i 80% onih koje svaki naredni direktor dovodi iz stranke da setaju...to je zlostavljanje dece i mobing nad zaposlenima gospodo iz vlasti,preispitajte svoje nadobudne i nesposobne kadrove pa se mozda i pomerimo sa mesta
  • Marki

    20.09.2013 10:33
    ???
    Hahahaha na koju foru će biti gotov tada? :D :D :D
  • Walter

    20.09.2013 06:24
    Lepo
    Konačno nešto lepo u našem gradu. Treba da postoji kontinuitet u kapitalnim projektima u gradu i da se svi dogovorimo šta je bitno i onda da se različite političke grupe takmiče ko će bolje i brže da ih ostvari.
    Izguraj ovo Iliću.
    Ohrabruje i to da se po gradu nisu čule priče kako se unapred zna ko će dobiti tender i da su cene naduvane kao u nekom prethodnom periodu.
    Lepo bi bilo da se završe bulevari koje je prethodna garnitura počela, a da neka naredna završi most koji treba da počne ova.
  • 19.09.2013 19:41
    Nadogradnja u Petrovaradinu uopste nije u toku, tek je zavrsen tender i upravo tece zalbeni rok.Gde ste bili letos da nadogradjujete vrtic u Petrovaradinu kad objekat nije radio i deca su bila smestena u Palmoticevu? Sad ste nasli da ga radite u sred zime i da decu razbacete po ko zna kojim objektima po gradu! Nista ne moze da se uradi kako razum nalaze, sve mora naopako.
  • Jedini problem

    19.09.2013 18:39
    lista cekanja
    Ostavite malo listu cekanja pa resite probleme koji se gomilaju u Radosnom detinjstvu jer mi se cini da ce da nastanu redovi cekanja ispred zakljucanih vrata vrtica...
  • tulipan

    19.09.2013 17:49
    bodljikavi
    Borku Ilicu pozdrav i mogao bi da ubedi ovog direktora da napusti Predskolsku ustanovu jer gospodin Marko nije sposoban,a predskolska propada sve vise u dugove i nerad.Netreba u predskolskoj niko sebe da stavlja na vrh nikakve piramide nismo u egiptu, ali bi svakako faraoni mogli da nas ostave na miru i napuste predskolsku jer su takve propuste napravili da to nije za zdravi razum,primer 9 pravnika sa kojeficijentom 17,50 i tako dalje i blize,aa i dalje se muva na tenderima kao i dve kotlarnice koje su rdjene,sa sumnjivim konacnim obracunom.
  • Steva-NS

    19.09.2013 17:03
    Jedino nije rečeno,koje iduće godine.Najbolji objekti za političku promociju,pa ako zatreba /daj Bože/,biće i ranije.Za sada su bitni "Karađorđe",...... !
  • Veternik u srcu

    19.09.2013 16:43
    ...već vidjeno.
    Kad i gde ce biti novi vrtic u Veterniku nije poznato.
    Ali glavni vaspitac je poznat, verovatno snaja ili kcerka sadasnje glavne iz Veternickog vrtica. I to je OK. Bar ce se znati "cena" upisa.
  • Liman3

    19.09.2013 15:59
    Sve je to ok, ali?
    Sta je s platama zaposlenih? Direktor je obecao da ce biti izmirene plate cak i 20% sto je uzeo ne zakonito od prosle(julske) plate a ono cvrc, ne da nije dao platu na vreme vec je opet kasnila, skinuto je opet 5% od plate(avgustovske) a onih 20% od prosle plate nije ni pomislio da da radnicima mada je obecao i to javno! Sve uzima i skida s plata radnika bez ikakvog objasnjenja, dokle a s druge strane se ocekuje od radnika da rade s osmehom na licima a zabranjeno im je i da strajkuju kao svi ostali radnici, mogu ali minimum rada tj da prime decu ali ne moraju nista da rade s njima samo cisto cuvanje, i to je strajk? Dokle bre ova politicka zgadija da truje i krade ovaj narod? Kad ce vam biti vise dosta da nas kradete, kada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna